Επιβεβαιώνονται τα σενάρια αντεκδίκησης για τη δολοφονία στο Γέρακα

Επιβεβαιώνονται τα σενάρια αντεκδίκησης για τη δολοφονία στο Γέρακα

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία του 60χρονου, που βρέθηκε δολοφονημένος τον Ιούλιο εντός του αυτοκινήτου του στη συμβολή των Λεωφόρων Μαραθώνος και Σπάτων στον Γέρακα.

Από την ενδελεχή έρευνα και τη συνδυαστική αξιολόγηση του προανακριτικού υλικού, αποδείχθηκε πως επρόκειτο για υπόθεση αντεκδίκησης καθώς ο δράστης, 49 ετών, είναι ο πατέρας του 20χρονου σπουδαστή Θ. Γαλαζούλα, για τον θάνατο του οποίου (Μάιο του 2016) κατηγορήθηκε και βρίσκεται στη φυλακή ο 23χρονος γιός του θύματος.

Κάμερες που λειτουργούν στην περιοχή βοήθησαν στην εξιχνίαση της δολοφονίας και οδήγησαν στα ίχνη του δράστη – πατέρα του Θ. Γαλαζούλα – , ενώ σύμφωνα με μάρτυρα ο 49χρονος εθεάθη να παρακολουθεί το θύμα.

Σύμφωνα με εκδοχή το θύμα είχε προχωρήσει σε ενέργειες ώστε ο γιος του να τύχει στο μέλλον καλύτερης ποινικής μεταχείρισης εξαιτίας μειωμένου καταλογισμού λόγω χρήσης ναρκωτικών φαρμάκων, στοιχείο που ενδέχεται να εξόργισε την οικογένεια του Θ. Γαλαζούλα.

Υπενθυμιζεται ότι ο 23χρονος συνελήφθη στις 24 Νοεμβρίου του 2016 ως ο δράστης της ανθρωποκτονίας του νεαρού σπουδαστή, Θ Γαλαζούλα.  Το πτώμα του Θ. Γαλαζούλα είχε βρεθεί πριν από μερικούς μήνες σε θαμνώδη έκταση στην περιοχή του Αγίου Πέτρου Πεντέλης. Τα ίχνη του άτυχου νεαρού είχαν χαθεί στις 8 Μαΐου και η εξαφάνισή του είχε καταγγελθεί δύο ημέρες αργότερα, στις 10 Μαΐου στο Α.Τ. Γλυκών Νερών.

Δέκα μέρες αργότερα, το πτώμα του είχε εντοπίσει σε προχωρημένη σήψη περιπατητής και είχε ειδοποιήσει αστυνομία και ΕΚΑΒ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή