Απαγωγή και φόνος Πακιστανού στην Αχαΐα

Απαγωγή και φόνος Πακιστανού στην Αχαΐα

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με κοινή επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών και της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης εντοπίστηκαν τρεις υπήκοοι Πακιστάν, οι οποίοι φέρονται να ευθύνονται για την απαγωγή και τη δολοφονία 21χρονου συμπατριώτη τους στην Αχαΐα.

Το θύμα, ηλικίας 21 ετών, δούλευε ως εργάτης γης σε καλλιέργειες της Δυτικής Αχαΐας, όταν στις 6 Ιουλίου γνωστοί του δήλωσαν στις αστυνομικές αρχές την εξαφάνισή του. Ακολούθησαν έρευνες προκειμένου να εντοπιστούν τα ίχνη του, ενώ όπως έγινε γνωστό, οι δράστες της απαγωγής ζητούσαν λύτρα από συγγενείς αλλά και από γνωστούς του νεαρού για την απελευθέρωσή του. Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί το ακριβές ποσό που είχαν θέσει ως όρο.

Το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης, όμως, σε έρευνα των αστυνομικών αρχών βρέθηκε η σορός του 21χρονου, πρόχειρα θαμμένη κοντά σε αρδευτικό κανάλι, σε αγροτική περιοχή στη Λακκόπετρα Αχαΐας. Η μεγάλη κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων θορύβησε τους κατοίκους και ορισμένοι έσπευσαν στο σημείο για να διαπιστώσουν τι είχε συμβεί. Πληροφορίες που κυκλοφόρησαν, ότι οι δράστες είχαν εισπράξει τα λύτρα αλλά απαιτούσαν μεγαλύτερο ποσό, δεν επιβεβαιώνονται από την ΕΛ.ΑΣ.

Τρία άτομα, ύποπτα τόσο για την εξαφάνιση όσο και για τη δολοφονία του 21χρονου, εντοπίστηκαν έπειτα από στοχευμένες έρευνες των αστυνομικών στη Θεσσαλονίκη. Μέχρι αργά χθες το βράδυ ανακρίνονταν από τους αστυνομικούς προκειμένου να διαπιστωθεί ο βαθμός εμπλοκής τους στην υπόθεση.

Η ακριβής αιτία αλλά και η χρονική περίοδος του θανάτου του 21χρονου δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί. Οι Αρχές περιμένουν τη διενέργεια νεκροψίας και νεκροτομής από ιατροδικαστή των Πατρών, ώστε να μπορέσουν να συνθέσουν με ακρίβεια την πορεία των γεγονότων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή