Στ. Παππάς: Καμία απόλυση εργαζομένου στον ΟΑΣΘ

Στ. Παππάς: Καμία απόλυση εργαζομένου στον ΟΑΣΘ

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση απόλυσης εργαζομένου στον ΟΑΣΘ», δήλωσε χθες ο νέος πρόεδρος του οργανισμού Στέλιος Παππάς, μετά τη συνάντηση που είχε με τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτη Φάμελλο. Η νέα διοίκηση του οργανισμού, είπε, θεωρεί τις αστικές συγκοινωνίες κοινωνικό αγαθό και τους εργαζομένους κοινωνικούς λειτουργούς. Ο κ. Παππάς εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η ανανέωση της σχέσης των πολιτών με τις αστικές συγκοινωνίες θα γίνει μέσω των εργαζομένων, ενώ άφησε αιχμές κατά της προηγούμενης διοίκησης. Παράλληλα, χαρακτήρισε «δυστύχημα» το γεγονός ότι η αναδιοργάνωση του οργανισμού περνάει μέσα από την εκκαθάρισή του.

Στο μεταξύ, κατά 70% περισσότερα θα είναι τις επόμενες τρεις εβδομάδες τα αστικά λεωφορεία που θα κυκλοφορούν στη Θεσσαλονίκη, σε σχέση με τα 240 που κυκλοφορούσαν την ημέρα αλλαγής της διοίκησης, και έχουν φθάσει ήδη τα 320, όπως τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελλος.

Οπως τόνισε, γίνεται προσπάθεια για να εξασφαλιστούν ανταλλακτικά και ο εξοπλισμός, ενώ, αναφερόμενος στις προτεραιότητες της επόμενης περιόδου, μίλησε για χρήση αερίου ως καυσίμου, χρήση αντιρρυπαντικής τεχνολογίας και αύξηση τηλεματικών σταθμών. Μάλιστα, διευκρίνισε ότι «δέσμευση είναι ότι όλα αυτά θα γίνουν χωρίς αύξηση της τιμής του εισιτηρίου». Ακόμη, ο κ. Φάμελλος γνωστοποίησε ότι ο ΟΑΣΘ θα βρίσκεται στην 82η ΔΕΘ στο περίπτερο 15 μαζί με την εταιρεία Αττικό Μετρό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή