11ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην ομορφότερη διαδρομή της Ελλάδας, στον Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων, θα τρέξουν και φέτος χιλιάδες  δρομείς από κάθε γωνιά της Ελλάδας, αλλά και το εξωτερικό, την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου.

Η καρδιά του δρομικού κινήματος θα χτυπήσει δυνατά στα Γιάννενα, σε έναν αγώνα 30 χλμ., σε μια επίπεδη, παραλίμνια διαδρομή, που προσφέρει όμορφες εικόνες και δυνατές συγκινήσεις σε έμπειρους, αλλά και νέους στον χώρο των μεγάλων αποστάσεων αθλητές.

11ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων-1

Με μεγάλο χορηγό το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος» και διοργανωτές τον Α.Ο. Ποσειδών Ιωαννίνων και την ΑΜΚΕ Limni, ο 11ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων πλαισιώνεται από παράλληλες αγωνιστικές δραστηριότητες, ενώ αξίζει κάποιος να ταξιδέψει νωρίτερα στα Γιάννενα για να μπει στο κλίμα του αγώνα, καθώς προηγείται η Εβδομάδα Λίμνης με εκδηλώσεις για παιδιά και τους εθελοντές, καθώς και δράσεις για το περιβάλλον.

Πέρα από τον Γύρο Λίμνης των 30 χλμ., που είναι και αυτός που προσελκύει τους περισσότερους δρομείς, την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου γίνεται και ένας αγώνας 10 χλμ., επίσης σε παραλίμνια διαδρομή και γύρω από τα τείχη του Κάστρου. Μία μέρα νωρίτερα, οργανώνονται ένας αγώνας 5 χλμ., ο πρωτότυπος δρόμος Μαμά-Καρότσι και παραλίμνιος δρόμος ΑμεΑ.

11ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων-2

Τον χαρακτήρα ενός family run έχει ο αγώνας «Στους Δρόμους του Νησιού» την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου, με τον οποίο ανοίγει ο 11ος Γύρος Λίμνης. Οικογένειες και μικρά παιδιά θα «πλημμυρίσουν» για τρίτη χρονιά τον παραλίμνιο δρόμο και τα καλντερίμια του Νησιού της Παμβώτιδας, τρέχοντας και περπατώντας σε απόσταση αναπνοής από τα νερά της λίμνης και δίπλα σε μοναδικά μνημεία μιας άλλης εποχής.

Η Εβδομάδα Λίμνης περιλαμβάνει αφηγήσεις παραμυθιών και άλλες δραστηριότητες για παιδιά, επίδειξη ναυταθλημάτων, οικοπεριηγήσεις στην Παμβώτιδα, μια βραδιά εθελοντή κ.ά.

Οι εγγραφές συνεχίζονται μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου στο www.ioanninalakerun.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή