Γ. Ρέτσος: Αδικη η στοχοποίηση του ξενοδοχειακού κλάδου από τον Τόσκα, να συλλάβει τους εμπρηστές

Γ. Ρέτσος: Αδικη η στοχοποίηση του ξενοδοχειακού κλάδου από τον Τόσκα, να συλλάβει τους εμπρηστές

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ως επιεικώς άδικη χαρακτηρίσε τη στοχοποίηση ολόκληρου του ξενοδοχειακού κλάδου, ο Πρόεδρος του ΣΕΤΕ, κ. Γιάννης Ρέτσος με αφορμή τη δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Πρόστασίας του Πολίτη, κ. Νίκου Τόσκα περί οργανωμένου σχέδιο εμπρησμού στη Ζάκυνθο με πιθανότερη εκδοχή να θέλουν κάποιοι να δουν ξενοδοχεία εκεί που υπάρχουν δάση. 

Ο κ. Ρέτσος με ανάρτησή του στο λογαριασμό του στο Twitter σχολίασε ότι ο υπουργός «οφείλει να συλλάβει τους εμπρηστές αν τους γνωρίζει» και προσέθεσε: «Επιεικώς άδικη η στοχοποίηση ολόκληρου κλάδου». 

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τόσκας σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό Real, εξέφρασε νωρίτερα σήμερα τη βεβαιότητά ότι οι πυρκαγίες στη Ζάκυνθο είναι αποτέλεσμα εμπρηστικών ενεργειών με σκοπό να χτιστούν ξενοδοχεία εκεί που μέχρι στιγμής υπήρχαν δάση.

«Κάποιοι για λόγους συμφεροντολογικούς; οικοπεδικά συμφέροντα; κάποιοι θέλουν να δούνε ξενοδοχεία εκεί που υπάρχουν δάση; Αυτό είναι το πιθανότερο», είπε χαρακτηριστικά και προσέθεσε: 

«Είναι ηλίου φαεινότερο ότι δεν μπορεί την ίδια μέρα που μαινόταν η φωτιά στον Κάλαμο να έχουμε 22 φωτιές στη Ζάκυνθο, και από την αρχή της αντιπυρικής περιόδου να έχουμε 84 πυρκαγιές, και μάλιστα τις περισσότερες στο βόρειο τμήμα του νησιού, όπου πολλά λέγονται και πολλά παίζονται». 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή