Επίσημη πρόσκληση να επισκεφθεί την Εκκλησία της Ρωσίας στον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

Επίσημη πρόσκληση να επισκεφθεί την Εκκλησία της Ρωσίας στον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αποδέκτης επίσημης πρόσκλησης να επισκεφθεί την Εκκλησία της Ρωσίας, έγινε σήμερα ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος από τον μητροπολίτη Βολοκολάμσκ, Ιλαρίωνα, κατά τη συνάντηση που είχαν το μεσημέρι στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

«Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχθήκαμε τον αγαπητό αδελφό μητροπολίτη Βολοκολάμσκ και ανταλλάξαμε απόψεις» δήλωσε ο προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας, για να προσθέσει ότι «δεχθήκαμε χαιρετισμούς από τον Πατριάρχη Ρωσίας και του στέλνουμε και εμείς τους δικούς μας και πιστεύουμε πως θα βρεθούμε σύντομα στη Ρωσία».

Από την πλευρά του, ο μητροπολίτης Βολοκολάμσκ τόνισε ότι «Ο Πατριάρχης στέλνει τις θερμές ευχές του στον αρχιεπίσκοπο» και σημείωσε πως «χαίρομαι που η Διαχριστιανική Σύσκεψη στη Λέρο μου έδωσε την ευκαιρία να επισκεφθώ τον αρχιεπίσκοπο. Ελπίζω και εύχομαι να συνεχιστούν οι καλές σχέσεις που έχουμε».

Ο μητροπολίτης Ιλαρίων επισκέπτεται την Ελλάδα με αφορμή τη Διαχριστιανική Σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στη Λέρο.

(πηγή ΑΠΕ – ΜΠΕ)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή