Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης νέος διευθυντής του ελληνικού τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης νέος διευθυντής του ελληνικού τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης είναι ο νέος Διευθυντής του Ελληνικού τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας.

Η θέση παρέμενε κενή επί περίπου τρείς μήνες μετα την παραίτηση του προοηγούμενου Διευθυντή Σπυρίδων- Ηρακλής Ακτύπη. Οπως ανακοίνωσε η Οργάνωση ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης ανέλαβε τη θέση μετά από δημόσιαα αναγγελία.

«Οι προκλήσεις για το νέο Διευθυντή είναι υψηλές αφού υπάρχει μία διαρκής απειλή για τα ανθρώπινα δικαιώματα ως αποτέλεσμα της οικονομικής, κοινωνικής και προσφυγικής κρίσης στη χώρα μας, αλλά και ένα δυσμενές διεθνές περιβάλλον για την ισότητα, τη δικαιοσύνη και την αξιοπρέπεια των ανθρώπων.

Επιπλέον, με δεδομένο ότι το Ελληνικό Τμήμα της Διεθνούς Αμνηστίας στηρίζεται αποκλειστικά σε συνδρομές και χορηγίες των μελών και των υποστηρικτών του και δεν δέχεται κρατική ή διακρατική χρηματοδότηση, καθήκον του νέου Διευθυντή είναι η ανάπτυξη του Τμήματος και η διασφάλιση της οικονομικής ανεξαρτησίας του σε μία δύσκολη χρονική περίοδο» αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή