Τραγωδία με θύμα αγόρι 2,5 ετών στην Κόρινθο

Τραγωδία με θύμα αγόρι 2,5 ετών στην Κόρινθο

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τραγωδία χθες σε εγκατάσταση του «Χαμόγελου του Παιδιού» στην Αρχαία Κόρινθο. Ενα αγόρι ηλικίας 2,5 ετών που φιλοξενείτο από τον περασμένο Μάρτιο στους χώρους της οργάνωσης, σκοτώθηκε πέφτοντας σε ανοικτό φρεάτιο, στο προαύλιο του οικήματος. Το δυστύχημα έγινε στις 9.20 το πρωί κατά τη διάρκεια εκκένωσης του βάθους 6 μέτρων βόθρου της εγκατάστασης. Το ηλικίας 2,5 ετών αγοράκι ξέφυγε από την προσοχή των δύο υπαλλήλων της οργάνωσης και έπεσε στο ανοικτό φρεάτιο. Ο ιδιοκτήτης του βυτιοφόρου και ο βοηθός του προσπάθησαν να βοηθήσουν το άτυχο αγόρι, δίχως δυστυχώς να τα καταφέρουν. Οταν τελικά ανασύρθηκε από άνδρες της Πυροσβεστικής ήταν πλέον αργά. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η 26χρονη διευθύντρια της εγκατάστασης και δύο γυναίκες υπάλληλοι του «Χαμόγελου» όπως επίσης ο 53χρονος ιδιοκτήτης του βυτιοφόρου και ο νεαρός βοηθός του συνελήφθησαν από αστυνομικούς του τμήματος Κορίνθου που ανέλαβε την προανάκριση. Το απόγευμα και οι πέντε αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή του εισαγγελέα που διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για το συμβάν. Σε ανακοίνωσή του στο Διαδίκτυο, το «Χαμόγελο του Παιδιού» χαρακτήρισε τη χθεσινή μέρα «ημέρα σπαραγμού»: «Ημέρα σπαραγμού η σημερινή για “Το Χαμόγελο του Παιδιού” που έχασε από την οικογένειά του τον Νίκο, 2,5 ετών, ο οποίος μεγάλωνε στο σπίτι της Αρχαίας Κορίνθου. Ο Νίκος έχασε τη ζωή του σήμερα το πρωί κατά τη διάρκεια εκκένωσης φρεατίου και διενεργούνται έρευνες για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος. Ολοι εμείς στην οικογένεια του “Χαμόγελου” είμαστε συντετριμμένοι».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή