ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ταμείο Υποτροφιών και Οικονομικής Ενίσχυσης από το BCA College

bca-thumb-large

Πριν από 47 χρόνια, δημιουργήθηκε η πρώτη σχολή διοίκησης επιχειρήσεων στην Ελλάδα, με αποστολή της “την εκμάθηση της επιστήμης του διοικήν, των ναυτιλιακών και των τουριστικών σπουδών, στην πρακτική τους διάσταση”. Το κολλέγιο αυτό, γνωστό τότε ώς “ Σχολή Επιχειρησιακών Σπουδών”, έγινε το μεγαλύτερο Business School της χώρας, με ένα απο τα μεγαλύτερα και πιο ξακουστά τμήματα ναυτιλιακών σπουδών στην Ευρώπη.

47 πλέον χρόνια αργότερα, το BCA College έχει αναδειχθεί σε ένα πρότυπο κολλέγιο Διοίκησης Επιχειρήσεων και Ναυτιλιακών σπουδών, σε συνεργασία με το University of Plymouth, προσφέροντας προγράμματα σπουδών τα οποία συνδυάζουν την πρακτική με την θεωρητική γνώση, διδασκόμενα απο έμπειρα στελέχη της αγοράς εργασίας, καθώς και έγκριτους ακαδημαικούς.

Με πάνω απο 7,500 αποφοίτους, οι περισσότεροι εκ των οποίων εργάζονται σε μερικές απο τις μεγαλύτερες ναυτιλιακές και επιχειρηματικές μονάδες της χώρας, δεν είναι τυχαίο που 55 απο τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της χώρας επέλεξαν το BCA College για την δημιουργία του πρώτου Ταμείου Υποτροφιών και Οικονομικής Ενίσχυσης στην χώρα.

Το Ταμείο Υποτροφιών και Οικονομικής Ενίσχυσης του BCA College και των 55 εταιρειών που το στηρίζουν, προσφέρει κάθε χρόνο 20 υποτροφίες καθώς και μερική επιδότηση σπουδών σε φοιτητές και φοιτήτριες που είτε έχουν διακριθεί ακαδημαικά, είτε έχουν τον ζήλο να σπουδάσουν ειδικότητες διοίκησης επιχειρήσεων, αλλά αντιμετωπίζουν αδυναμία καταβολής των διδάκτρων σπουδών.

Για περισσότερες πληροφορίες για το ταμείο οικονομικής ενίσχυσης, αλλά και για τις εταιρείες που το στηρίζουν, παρακαλούμε πατήστε εδώ.