Γ. Ρέτσος: Οι καθυστερήσεις στις επενδύσεις γεννούν αρνητικό κλίμα για την οικονομία

Γ. Ρέτσος: Οι καθυστερήσεις στις επενδύσεις γεννούν αρνητικό κλίμα για την οικονομία

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στις επενδύσεις στην Ελλάδα που βρίσκουν συνεχώς εμπόδια και καθυστερήσεις, αναφέρθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), Γιάννης Ρέτσος, μετά και την νέα αναβολή των αποφάσεων του ΚΑΣ επί της έγκρισης ή μη του Σχεδίου για το Ελληνικό.

Σε ανάρτηση του στο twitter,ο κ. Ρέτσος έγραψε:« Η χώρα χρειάζεται άμεσα επενδύσεις για να ξεφύγει από τη στασιμότητα. Οι καθυστερήσεις γεννούν αβεβαιότητα & αρνητικό κλίμα για την οικονομία»

 

Υπενθυμίζεται ότι χθες αναβλήθηκε για τρίτη φορά τον τελευταίο μήνα η απόφαση του ΚΑΣ σχετικά με το Ελληνικό  ενώ μπλόκαρε και η επένδυση του Κατάρ στη Ζάκυνθο λόγω των πυρκαγιών που ξέσπασαν στο νησί. Μετέωρη παραμένει και η επένδυση της Eldorado στη Χαλκιδική καθώς πριν λίγες ημέρες εξελίχθηκε σε θρίλερ η παραμονή της στην Ελλάδα, με την εταιρεία να υπογραμμίζει «διατηρούμε το δικαίωμα να το αποχωρήσουμε σε περίπτωση που ο διάλογος με το ΥΠΕΝ αποδειχθεί ανεπιτυχής».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή