Συνέντευξη τύπου στις 11 το πρωί για την επιχείρηση απελευθέρωσης του Λεμπιδάκη

Συνέντευξη τύπου στις 11 το πρωί για την επιχείρηση απελευθέρωσης του Λεμπιδάκη

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνέντευξη τύπου σχετικά με την επιχείρηση απελευθέρωσης του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη αναμένεται να δοθεί σήμερα στην αστυνομική διεύθυνση Χανίων, παρουσία του αρχηγού της αστυνομίας Κωνσταντίνου Τσουβάλα και του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα.

Ο Κ. Τσουβάλας μαζί με τον γενικό αστυνομικό διευθυντή Κρήτης, βρέθηκαν χθες στο σπίτι του επιχειρηματία με τον οποίο συζήτησαν ενώ ο  κ. Λεμπιδάκης, βρέθηκε χθες στην έδρα της επιχείρησής του και συνομίλησε με εργαζόμενους

«Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά, όμορφα, ευτυχισμένος. Είναι σαν να γεννήθηκα ξανά. Είμαι ανυπόμονος να αρχίσω ξανά την δημιουργική μου εργασία. Η αστυνομία έκανε ένα πραγματικό άθλο. Ήταν κάτι που δεν μπορούσα να φανταστώ ότι μπορούσε να γίνει, τους ευχαριστώ» δήλωσε.

Εν τω μεταξύ, ελεύθερη, με περιοριστικούς όρους, αφέθηκε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, η 16χρονη που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση απαγωγής.

Η 16χρονη οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα, ο οποίος της απήγγειλε κατηγορίες για άμεση συνέργεια στην απαγωγή και άμεση συνέργεια σε απόπειρα εκβιασμού για λήψη λύτρων.

Αμέσως μετά απολογήθηκε ενώπιον του ανακριτή που την άφησε ελεύθερη, επιβάλλοντάς της τους περιοριστικούς όρους απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της παρουσίας μία φορά τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της.

Οι υπόλοιποι οκτώ, φερόμενοι ως απαγωγείς ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν το ερχόμενο Σάββατο. Την Πέμπτη θα απολογηθεί ο 40χρονος που συνελήφθη κατά τη διάρκεια της επιχείρησης στην τοποθεσία όπου κρατούταν ο Λεμπιδάκης.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή