Διακοπές κυκλοφορίας για 15 μέρες σε τμήματα της Σταδίου

Διακοπές κυκλοφορίας για 15 μέρες σε τμήματα της Σταδίου

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διακοπές κυκλοφορίας σε τμήματα της οδού Σταδίου και για όλο το 24ωρο θα τεθούν σε εφαρμογή από την Παρασκευή στις 20:00 και για χρονικό διάστημα δεκαπέντε ημερών, λόγω έργων στο δίκτυο φυσικού αερίου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, θα πραγματοποιηθεί πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στα εξής τμήματα της οδού Σταδίου:

– Α΄ ΦΑΣΗ: Αριστερή λωρίδα, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Εδουάρδου Λω και Βουκουρεστίου

– Β1΄ ΦΑΣΗ: Αριστερή και τμήμα της μεσαίας λωρίδας, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ομήρου και Βουκουρεστίου

– Β2΄ ΦΑΣΗ: Δεξιά και τμήμα της μεσαίας λωρίδας, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ομήρου και Βουκουρεστίου

– Γ΄ ΦΑΣΗ: Δεξιά λωρίδα, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Σανταρόζα έως 60 μ. μετά την οδό Γ. Σταύρου

Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, στην περιοχή των εργασιών και κατά τη διάρκειά τους το ανώτατο όριο ταχύτητας των οχημάτων ορίζεται στα 30 χλμ/ώρα και δεν επιτρέπεται το προσπέρασμα, ενώ η κυκλοφορία θα πραγματοποιείται από το υπόλοιπο πλάτος του οδοστρώματος.

Διακοπή κυκλοφορίας και το Σάββατο σε Αθήνα και τμήμα της εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου

Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά κυκλοφορία δρόμων σε δρόμους της Αθήνας και σε τμήμα της εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου, θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με την αστυνομία, το Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017, από τις 07:00 έως τις 12:00, λόγω διεξαγωγής ποδηλατικής εκδήλωσης με την επωνυμία «29η ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΣΠΑΡΤΑΚΙΑΔΑ».

Συγκεκριμένα, θα γίνει προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και στη Λ.Ε.Α. (όπου υπάρχει) κατά μήκος της διαδρομής: Καλλιμάρμαρο (εκκίνηση) – Λ. Όλγας – Λ. Αμαλίας – Πανεπιστημίου – Αγ. Κωνσταντίνου – Πλ. Μεταξουργείου – Αχιλλέως – Λ. Αθηνών – Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου (έως χ/θ 59.800), ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή