Συναυλία της Μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης

Συναυλία της Μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συναυλία αφιερωμένη σε μελωδίες σπουδαίων Ελλήνων συνθετών δίνει σήμερα το βράδυ η Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού στο λιμάνι Θεσσαλονίκης.

Η συναυλία με ελεύθερη είσοδο για το κοινό θα πραγματοποιηθεί στις 20:00 και εντάσσεται στις παράλληλες εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί με αφορμή τον κατάπλου του ιστορικού θωρηκτού "Γ. Αβέρωφ" στο λιμάνι της πόλης.

Συναυλία της Μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης-1

Μία πρόγευση των μουσικών εκδηλώσεων δόθηκε σήμερα με την παρουσία της Μπάντας στην πλατεία Αριστοτέλους.

Στις 16 Οκτωβρίου η Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού θα δώσει συναυλία στο Βασιλικό Θέατρο και επίσης θα συμμετάσχει στις “Μουσικές Διαδρομές” στην πόλη.

Το θωρηκτό “Γ. Αβέρωφ” απέπλευσε την Πέμπτη για πρώτη φορά από το 1945, από τη μόνιμη θέση ελλιμενισμού του στη Μαρίνα Φλοίσβου και κατέπλευσε χθες στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, όπου θα παραμείνει έως τις αρχές Νοεμβρίου 2017.

Οι κάτοικοι της Βόρειας Ελλάδας θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν το πλωτό Ναυτικό Μουσείο και να γνωρίσουν από κοντά το πλοίο το οποίο συνέδεσε άρρηκτα το όνομά του με τη διαμόρφωση της νεότερης ελληνικής ιστορίας χωρίς ποτέ να γνωρίσει την ήττα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή