91χρονος βοσκός νεκρός από την πυρκαγιά

91χρονος βοσκός νεκρός από την πυρκαγιά

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πυρκαγιά με τραγική κατάληξη χθες σε αγροτολιβαδική έκταση, στα Μέθανα και αδόκητο τέλος για τον Αντώνη Πολυχρονίου-Γκιώνη, 91 χρόνων, βοσκό. Ο υπερήλικας βρέθηκε απανθρακωμένος, μαζί με τα ποίμνιά του κοντά στον τόπο της φωτιάς, από άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας Πόρου. Οπως εκτιμάται, δεν πρόλαβε να απομακρυνθεί εγκαίρως από την περιοχή, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο. Η φωτιά εκδηλώθηκε χθες το μεσημέρι, στην παραλία Μεθάνων και συγκεκριμένα στη θέση Χερσόνησος, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Ομως, χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των πυροσβεστών, τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο, νωρίς το απόγευμα, αφού έκαψε περίπου 1Ο στρέμματα θαμνώδους εκτάσεως. Προανάκριση για τα αίτια της πυρκαγιάς, διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Οταν εκλήθη να λογοδοτήσει, ο εφέτης επικαλέστηκε προβλήματα υγείας, χωρίς όμως να προσκομίσει τα σχετικά ιατρικά πιστοποιητικά. Απολογούμενος μάλιστα ζήτησε να του δοθεί μία ακόμη ευκαιρία και έδωσε την υπόσχεση ότι θα ανταποκρινόταν με μεγαλύτερη συνέπεια στα καθήκοντά του. Ομως οι ανώτεροί του στον Αρειο Πάγο δεν πίστεψαν τις υποσχέσεις του και προχώρησαν στην αποπομπή του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή