80 χρόνια ΕΛΕΠΑΠ «Συναγωνιζόμαστε» για τα Γενναία Παιδιά μας

80 χρόνια ΕΛΕΠΑΠ «Συναγωνιζόμαστε» για τα Γενναία Παιδιά μας

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H ΕΛΕΠΑΠ και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ σας προσκαλούν την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017, στις 10.30 στο Ζάππειο Μέγαρο, σε έναν αγώνα αλληλεγγύης και στήριξης των «Γενναίων Παιδιών», που δίνουν το δικό τους αγώνα ζωής κάθε μέρα και βγαίνουν νικητές.

Μαζί με 1.200 δρομείς, η ΕΛΕΠΑΠ στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα για την ανάγκη ενσωμάτωσης των παιδιών με κινητική αναπηρία και αναπτυξιακές δυσκολίες, ως ισότιμων και ενεργών μελών της κοινωνίας μας. Μαζί μας, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ, εμπνευστής και συνδιοργανωτής του αγώνα, αλλά και ακούραστος συνοδοιπόρος και υποστηρικτής της ΕΛΕΠΑΠ επί πολλά χρόνια.

Όλοι μαζί συγχρονίζουμε το βήμα μας, με τα «Βήματα Ζωής» των παιδιών μας, στη διαδρομή των 2 χλμ., κυκλικά του Ζαππείου Μεγάρου.

«Συναγωνιζόμαστε» με μια ψυχή, σε ένα δρόμο αγάπης για τους γονείς και τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ.  «1+1» περπατάμε και τρέχουμε ζευγάρι, με ένα άτομο με αναπηρία ή με ένα δικό μας αγαπημένο πρόσωπο.

Δηλώστε συμμετοχή στο elepap.myadventure.gr.

Η συμμετοχή για 1 ΑΜΕΑ μαζί με το συνοδό του είναι δωρεάν, ενώ η συμμετοχή για 1 παιδί μαζί με 1 ενήλικα , ή για 2 ενήλικες είναι 10€ ανά ζευγάρι. Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής.

Την εκδήλωση στηρίζουν με την ευγενική χορηγία τους ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, η ασφαλιστική εταιρεία AIG, η διαφημιστική εταιρεία The Newtons Laboratory, το Golden Hall, η DreamTent, η GEON Περιβαλλοντική Ενεργειακή, η Access One –  Three Hearts Super Bars, η Dynamic Team και η Chiquita.

Χορηγός επικοινωνίας ΑΝΤ1.

Υποστηρικτές επικοινωνίας, «Η Καθημερινή», Real FM, Down Town.

Στο πλευρό μας, κατά τη διενέργεια του αγώνα, θα βρίσκονται και οι έμπειροι και εκπαιδευμένοι εθελοντές της Εθελοντικής Διασωστικής Ομάδας Κρίσεων (Ε.Δ.Ο.Κ)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή