Νέες ύποπτες ματαιώσεις πλειστηριασμών καταγγέλλει ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος

Νέες ύποπτες ματαιώσεις πλειστηριασμών καταγγέλλει ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέες ματαιώσεις πλειστηριασμών για ακίνητα μεγάλης αξίας λόγω των κινητοποιήσεων συλλογικοτήτων ανακοίνωσε σήμερα ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος αφήνοντας αιχμές για επιλεκτικές ματαιώσεις πλειστηριασμών.

Ειδικότερα την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017 ματαιώθηκαν μετά από δράση των συλλογικοτήτων

α) Πλειστηριασμός στο Ειρηνοδικείο Πειραιά για πλοίο υπό ιταλική σημαία ιδιοκτησίας κυπριακής εταιρείας για συνολικές οφειλές 12.336.000€ στις οποίες οφειλές συμπεριλαμβάνονται και απαιτήσεις ναυτεργατών.

β) Πλειστηριασμός στο Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου για οικόπεδο και κτήριο γραφείων, καθώς και για κάθετη ιδιοκτησία (τμήμα οικοπέδου χωρίς κτίσμα) στο Δήμο Χαλανδρίου, ιδιοκτησίας Ανωνύμου Εταιρείας για συνολικό ύψος οφειλών 21.150.000€, από τα οποία 9.000.000€ ήταν απαιτήσεις του Ελληνικού Δημοσίου.

γ) Πλειστηριασμός στο Ειρηνοδικείο Αθηνών για τέσσερις οριζόντιες ιδιοκτησίες στο Δήμο Αθήνας, στην περιοχή Ψυρρή, ιδιοκτησίας φυσικού προσώπου, για συνολικές οφειλές 2.500.000€.

δ) Πλειστηριασμός στο Ειρηνοδικείο Αθηνών για μεζονέτα στη Βούλα Αττικής για χρέη Ανωνύμου Εταιρείας για συνολικές οφειλές της 3.093.643€.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από περίπου μια εβδομάδα, με ανακοίνωση του ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Αθηνών – Πειραιά είχε κάνει λόγο για ύποπτες ματαιώσεις πλειστηριασμών από «συλλογικότητες,» σε ακίνητα μεγάλης αξίας σε ακριβές περιοχές, όπως το Παλαιό Ψυχικό.

Συγκεκριμένα, όπως είχε αναφέρει σε ανακοίνωση του ο σύλλογος, στις 4 Οκτωβρίου μετά από «δράση συλλογικοτήτων, ματαιώθηκε διενέργεια πλειστηριασμού στο Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου για κατοικία στο Δήμο Παλαιού Ψυχικού, ιδιοκτησίας γόνου οικογενείας βιομηχάνων, για οφειλές άνω των 1.200.000 ευρώ, ενώ το ίδιο έγινε και με τον πλειστηριασμό ακινήτων στο Ρουφ, ιδιοκτησίας επιχειρηματία για οφειλές άνω των δύο εκατομμυρίων ευρώ για τις οποίες ο εν λόγω επιχειρηματίας είχε εκδώσει ομολογιακό δάνειο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή