Συμβόλαιο θανάτου πίσω από διπλή δολοφονία στο Περιστέρι

Συμβόλαιο θανάτου πίσω από διπλή δολοφονία στο Περιστέρι

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια Αττικής η διπλή ανθρωποκτονία που είχε γίνει στις 3 Φεβρουαρίου στο Περιστέρι με θύματα έναν 53χρονο Αλβανό και την 50χρονη σύζυγό του.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν και συνελήφθησαν ως φυσικοί αυτουργοί ένας 29χρονος από την Αλβανία και δύο Ελληνες, 20 και 32 ετών αντίστοιχα. Ως ηθικοί αυτουργοί ταυτοποιήθηκαν ένας 46χρονος και ένας 53χρονος από την Αλβανία, εκ των οποίων μόνο ο πρώτος έχει συλληφθεί, αφού ο δεύτερος, αμέσως μετά την ανθρωποκτονία, διέφυγε στην Αλβανία.

Οπως προέκυψε από την έρευνα οι ηθικοί αυτουργοί καλλιεργούσαν κάνναβη στην Αττική και είχαν οικονομικές διαφορές με τα δύο θύματα, καθώς τους χρωστούσαν χρήματα. Προκειμένου οι ηθικοί αυτουργοί να απαλλαγούν από τις οχλήσεις του ζευγαριού για την εξόφληση του ποσού αποφάσισαν να προχωρήσουν σε συμβόλαιο θανάτου με τους φυσικούς αυτουργούς, πληρώνοντας για καθένα από τα θύματα 30.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι οι δράστες είχαν εκτελέσει το ζευγάρι μέσα στο διαμέρισμά τους με μια σφαίρα στο κεφάλι. Παρών στην ανθρωποκτονία ήταν και ο 28χρονος γιος του ζευγαριού που είναι διανοητικά καθυστερημένος ενώ η κόρη τους, ηλικίας 17 ετών, βρισκόταν στο διπλανό δωμάτιο του σπιτιού, χωρίς όμως να γίνει αντιληπτή.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, από την προσεκτική αυτοψία του τόπου του εγκλήματος, την ανάλυση του περιστατικού και του modus operandi, καθώς και με δεδομένα – ιδιαίτερα- την πλήξη των θυμάτων με βολή στο κεφάλι, την απουσία ιχνών διάρρηξης και ενδείξεων πάλης ή αντίστασης, αλλά και από επιμέρους ερευνητικά δεδομένα από τα πρώιμα στάδια της έρευνας, η υπόθεση παραπέμπει ξεκάθαρα σε «συμβόλαιο θανάτου».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή