Tρόφιμα από την «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» σε 2.764 μέλη ευάλωτων οικογενειών

Tρόφιμα από την «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» σε 2.764 μέλη ευάλωτων οικογενειών

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Μαζί όπου υπάρχει ανάγκη», ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και τα supermarkets «ΜΑΣΟΥΤΗΣ» συνεχίζουν να προσφέρουν δέματα τροφίμων σε ευάλωτες οικονομικά οικογένειες στην ακριτική Θράκη και στα Ιωάννινα.

2.764 συνάνθρωποί μας επωφελήθηκαν από την «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» τον μήνα Οκτώβριο, προσφέροντας ανακούφιση σε εκατοντάδες ελληνικά νοικοκυριά. Στόχος του προγράμματος είναι να διατίθενται κάθε μήνα σε 1.040 οικογένειες  στην Αλεξανδρούπολη, το Διδυμότειχο, την Ορεστιάδα, τα Ιωάννινα και τη Χαλκίδα, τα τρόφιμα του μήνα. Η επιλογή των επωφελούμενων γίνεται από την «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», επί τη βάσει της μεθοδολογίας μοριοδότησης που ακολουθεί στα κριτήρια επιλογής.

Στη Λέσβο, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο που φέρει το όνομα του παπα-Στράτη, προσφέρθηκαν τρόφιμα για την κάλυψη των πρωτογενών αναγκών επιβίωσης 200 οικογενειών που χρειάζονται βοήθεια. Ο γενικός διευθυντής της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ», Κωνσταντίνος Δήμτσας, επικεφαλής του κλιμακίου προσφοράς αγάπης και φροντίδας στην αδύναμη οικογένεια, υπογράμμισε: «Καθημερινά γνωρίζουμε νέες οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα επιβίωσης. Η κρίση, δυστυχώς, είναι εδώ! Αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι και στην επαρχία τα προβλήματα είναι έντονα και η κατάσταση το ίδιο επώδυνη. Οι αριθμοί των αιτήσεων για βοήθεια απεικονίζουν τη πραγματική διάσταση της αναμονής, της προσμονής και της προσδοκίας για ουσιαστική βοήθεια. Η ανάγκη κάλυψης πρωτογενών αναγκών επιβίωσης απόρων δεν έπαψε να υπάρχει. Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος με την ''Αποστολή'' καταβάλουν κάθε προσπάθεια, στο μέτρο των δυνατοτήτων τους, να βρίσκονται δίπλα στους Έλληνες που υποφέρουν».

Και αυτή η προσφορά της «Αποστολής» στις ακριτικές περιοχές πραγματοποιήθηκε με τη στήριξη της AEGEAN AIRLINES. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή