Αλεξανδρούπολη: Προφυλακιστέος ο Σύρος που είχε συλληφθεί για εμπλοκή στο ISIS

Αλεξανδρούπολη: Προφυλακιστέος ο Σύρος που είχε συλληφθεί για εμπλοκή στο ISIS

35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την προφυλάκιση του 32χρονου Σύρου ο οποίος συνελήφθη την Πέμπτη στην Αλεξανδρούπολη και διερευνάται η εμπλοκή του σε τρομοκρατική δράση εκτός Ελλάδος, μετά την απολογία του, αποφάσισε ο ανακριτής Αλεξανδρούπολης.

Υπενθυμίζεται ότι ο 32χρονος την Πέμπτη παρουσιάστηκε σε επίσημη Aρχή (την υπηρεσία ασύλου) προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία αιτήματος ασύλου που –κατά πληροφορίες– είχε καταθέσει.

Διαπιστώθηκε ότι εις βάρος του εκκρεμούσε διοικητικό μέτρο και συνελήφθη από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης. Εκανε απόπειρα αυτοκτονίας και οδηγήθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Την Παρασκευή, κατά τη μεταγωγή του στον εισαγγελέα Αλεξανδρούπολης κατηγορούμενος για ένταξη σε τρομοκρατική οργάνωση και παράνομη είσοδο στη χώρα, ο 32χρονος αρνήθηκε ότι έχει σχέση με τζιχάντ και έλαβε προθεσμία για σήμερα. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή