Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε ο Ευθ. Γιαννουσάκης, σύμφωνα με τον συνήγορό του

Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε ο Ευθ. Γιαννουσάκης, σύμφωνα με τον συνήγορό του

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Απόπειρα αυτοκτονίας, στο δωμάτιο που νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής «Δαφνί»,  φέρεται, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, να έκανε ο Ευθύμης Γιαννουσάκης, καταδικασθείς πρωτόδικα σε ισόβια κάθειρξη για την υπόθεση μεταφοράς των δύο τόνων ηρωίνης με το πλοίο «Νoor One».

Τις πληροφορίες περί απόπειρας μετέφερε ο συνήγορος  Γιάννης Γλύκας , ο οποίος εκπροσωπεί τον Ευ. Γιαννουσάκη, που μεταφέρθηκε πριν από δυο μέρες στο ψυχιατρείο Κορυδαλλού στην Α' Ψυχιατρική Κλινική στο «Δαφνί».

Σύμφωνα με τα λεχθέντα από τον δικηγόρο του, ο Γιαννουσάκης βρέθηκε με ένα καδρόνι στο χέρι να προσπαθεί να κάνει κακό στο εαυτό του.

Ο Γιαννουσάκης πρόσφατα είχε προβεί σε καταγγελίες ότι δέχτηκε πιέσεις από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, και από άλλα πρόσωπα για να εμπλέξει στην υπόθεση της μεταφοράς ναρκωτικών τον εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη. Για την υπόθεση αυτή έγινε έρευνα από τον εισαγγελέα εφετών, Παν. Μπρακουμάτσο, και η δικογραφία τέθηκε στο αρχείο.

Πρόσφατα άλλωστε, το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών Πειραιά απέρριψε με ψήφους 3-2 την αίτηση αναστολής της ποινής που είχε υποβάλει ο κρατούμενος, υποστηρίζοντας, ότι όσο παραμένει έγκλειστος στο χώρο των φυλακών εξακολουθεί να κινδυνεύει ο ίδιος και η οικογένειά του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή