Συνεχίζονται οι έρευνες για τους δράστες της επίθεσης σε δικηγόρο έξω από το Εφετείο

Συνεχίζονται οι έρευνες για τους δράστες της επίθεσης σε δικηγόρο έξω από το Εφετείο

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Σε εξέλιξη βρίσκονται αναζητήσεις της Ασφάλειας Αττικής για την σύλληψη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, στελέχους της Χρυσής Αυγής, που φέρεται ότι ήταν επικεφαλής της ομάδας που επιτέθηκε και τραυμάτισε δικηγόρο και δύο ακόμα γυναίκες, κοντά στο εφετείο, επί της λεωφόρου Αλεξάνδρας.

 
Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, το περιστατικό συνέβη την ώρα που περίπου 40 χρυσαυγίτες ηταν στην λεωφόρο Αλεξάνδρας απέναντι από το εφετείο και μοίραζαν «τρικάκια» για την επέτειο της δολοφονίας των μελών της ΧΑ, Γιώργου Φουντούλη και Μάνου Καπελώνη, πριν από τέσσερα χρόνια στο Νέο Ηράκλειο, όταν κάποια γυναίκα τους φώναξε φασίστες μέσα από λεωφορείο.
 
Τότε, περίπου 15 από τους συγκεντρωθέντες, πέρασαν απέναντι που ήταν η στάση των λεωφορείων και χτύπησαν την δικηγόρο, ενώ τραυματισμό δήλωσε μια αρχιτέκτων και μια καθηγήτρια ιταλικών που ήταν και αυτές στη στάση.
 
Λίγο αργότερα, προσήχθησαν 25 άτομα στην ΓΑΔΑ, αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι διότι δεν αναγνωρίστηκαν απ’ τις παθούσες, καθώς αυτοί που προέβησαν στις βιαιοπραγίες έφυγαν αμέσως από το σημείο.
 
(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)
 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή