Η «Καθημερινή» εορτάζει τα 100 της χρόνια και σας προσκαλεί σε ραντεβού γνωριμίας

Η «Καθημερινή» εορτάζει τα 100 της χρόνια και σας προσκαλεί σε ραντεβού γνωριμίας

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το βάθος χρόνου και η ποιότητα της γραφής είναι αυτά που δίνουν αξία σε μια εφημερίδα. Το 2019, η «Καθημερινή» κλείνει έναν αιώνα ζωής και στα πρωτοσέλιδά της έχουν εμφανιστεί όλα τα διεθνή συμβάντα από την κατάκτηση του Διαστήματος μέχρι την 11η Σεπτεμβρίου. Μαζί και όλα τα μεγάλα γεγονότα του Ελληνισμού, με εξαίρεση εκείνα της Επταετίας όταν η «Κ» σίγησε: Η Μικρασιατική Καταστροφή, η είσοδος της Ελλάδας στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, η ένταξη της Ελλάδας στην ΕΟΚ τυπώθηκαν στα φύλλα μας. Λένε, πως όταν διαβάζεις μια καλή εφημερίδα είναι σαν να ακούς την πατρίδα να σου ψιθυρίζει, σαν να παρακολουθείς να γράφεται η πρόσφατη Ιστορία μπροστά στα μάτια σου. Και η «Κ» προσπάθησε να κάνει ακριβώς αυτό, με ήθος, συνέπεια και δημοσιογραφική ακεραιότητα.

Η «Καθημερινή» είχε πάντα στενές σχέσεις με τους αναγνώστες της. Ενόψει της μεγάλης της επετείου των 100 ετών θα διοργανώσει μία σειρά από εκδηλώσεις για να τους τιμήσει και να τους φέρει ακόμα πιο κοντά. Η πρώτη εξ αυτών θα πραγματοποιηθεί στις 14 Νοεμβρίου, στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη επί της οδού Πειραιώς στις 8 μ.μ. Πρόκειται για μια ανοιχτή, εγκάρδια πρόσκληση προς όλους εσάς που είτε είστε συνδρομητές είτε μας αγοράζετε από το περίπτερο. Πρωταγωνιστές της βραδιάς θα είναι οι τρεις σκιτσογράφοι της εφημερίδας, ο Ανδρέας Πετρουλάκης, ο Δημήτρης Χαντζόπουλος και ο Ηλίας Μακρής, που θα αποκαλύψουν όλα τα μυστικά των γελοιογραφιών τους σε μια συζήτηση, με συντονίστρια την υπογράφουσα. Η dream team των Ελλήνων σκιτσογράφων έχει επιλέξει μερικά από τα πρόσφατα πονήματά της, στα οποία κανείς δεν μένει στο απυρόβλητο. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να θέσει ερωτήσεις και μετά το πέρας της βραδιάς να γνωρίσει τους γελοιογράφους μας από κοντά, σε ένα κέρασμα με κρασί και μεζέδες.

Στους επόμενους μήνες θα ακολουθήσουν και άλλες εκδηλώσεις για τους αναγνώστες και τους συνδρομητές μας που θέλουν να εορτάσουμε μαζί αυτή τη σημαντική επέτειο για την εφημερίδα για να φτάσουμε μαζί ώς τα 200!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή