ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγριος ξυλοδαρμός του δολοφόνου της Ζέμπερη στην Ευελπίδων

Αγριος ξυλοδαρμός του δολοφόνου της Ζέμπερη στην Ευελπίδων

Τον αστυνομικό κλοιό για την προστασία του 58χρονου, που κατηγορείται για τη στυγερή δολοφονία της Δώρας Ζεμπέρη, έσπασαν τελικά οργισμένοι πολίτες και συγγενείς της που βρέθηκαν στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων κατά τη μεταγωγή του και τον ξυλοκόπησαν άγρια.

Οι αστυνομικοί κατόρθωσαν με πολύ προσπάθεια να αποσπάσουν τον κατηγορούμενο από τους οργισμένους πολίτες που του επιτέθηκαν κατά την αποχώρησή του από τα δικαστήρια, αφού ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί τελικά την Παρασκευή.

Αγριος ξυλοδαρμός του δολοφόνου της Ζέμπερη στην Ευελπίδων-1

Η τραγική μητέρα του θύματος με λυγμούς φώναζε «θάνατος στο δολοφόνο» ενώ ο πατέρας της άτυχης κοπέλας προσπάθησε να πλησιάσει το δράστη αλλά τελικά εμποδίστηκε από τους παριστάμενους αστυνομικούς.

Νωρίτερα, πολίτες του επιτέθηκαν, φωνάζοντας «αλήτη, έφαγες το κορίτσι», «δολοφόνε», ενώ καλούσαν τους αστυνομικούς να πάψουν να τον προστατεύουν. «Αφήστε να τον σκοτώσουμε έχουμε και εμείς παιδιά», φώναζαν επιχειρώντας να λιντσάρουν τον 58χρονο.

Αγριος ξυλοδαρμός του δολοφόνου της Ζέμπερη στην Ευελπίδων-2

Η μεταγωγή του στο ανακριτικό γραφείο έγινε προκειμένου να δώσει απολογία για το στυγερό έγκλημα που κατηγορείται ότι διέπραξε, για μόλις 25 ευρώ, όπως προκύπτει από την προανακριτική διαδικασία.

Η «Κ» αποκαλύπτει, μεταξύ άλλων, την αποκλειστική φωτογραφία από την κάμερα που «πρόδωσε» τον 58χρονο δολοφόνο.