Κύμα κακοκαιρίας σαρώνει όλη τη χώρα – Βροχές, ισχυροί άνεμοι αλλά και χαλάζι

Κύμα κακοκαιρίας σαρώνει όλη τη χώρα – Βροχές, ισχυροί άνεμοι αλλά και χαλάζι

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε εξέλιξη βρίσκεται το μέτωπο της κακοκαιρίας, το οποίο ξεκίνησε από χθες Τρίτη επηρεάζοντας τα δυτικά τμήματα και από το πρωί της Τετάρτης περιοχές της Κεντρικής Στερεάς και της Πελοποννήσου, με ισχυρές βροχές.

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία, οι βροχές και οι καταιγίδες τις επόμενες ώρες θα μετακινηθούν ανατολικότερα, επηρεάζοντας το μεγαλύτερο τμήμα της ηπειρωτικής χώρας καθώς επίσης και τα νησιά του Βορείου και Βορειοδυτικού Αιγαίου.

Τα φαινόμενα αναμένεται να είναι ισχυρά και θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους κυρίως στην Πελ/νησο, ενώ ισχυρές καταιγίδες θα σημειωθούν και στις πόλεις των Αθηνών και Θεσσαλονίκης.

Βαθμιαία βελτίωση του καιρού από τα δυτικά αναμένεται από το μεσημέρι της Τετάρτης 08/11/2017. Ο παρακάτω χάρτης δείχνει την αθροιστική βροχόπτωση στη χώρα μας από τα ξημερώματα της Τετάρτης 08/11 μέχρι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 09/11/2017.

Πηγή: meteo.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή