Στις φυλακές Κορυδαλλού ο Δημήτρης Κουφοντίνας, μετά τη λήξη της 48ώρης άδειας

Στις φυλακές Κορυδαλλού ο Δημήτρης Κουφοντίνας, μετά τη λήξη της 48ώρης άδειας

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λίγο μετά τις 10:30 το πρωί του Σαββάτου επέστρεψε στις φυλακές Κορυδαλλού ο Δημήτρης Κουφοντίνας, έπειτα από 48ωρη άδεια.

Το ηγετικό στέλεχος της «17Ν», που έχει καταδικαστεί σε 11 φορές ισόβια, συνοδευόταν από τη σύζυγο και τον γιο του. Αρχικά απευθύνθηκε στο αρχειοφυλάκειο των ανδρικών φυλακών για τα διαδικαστικά και από εκεί εστάλη κατευθείαν στις γυναικείες φυλακές όπου και κρατείται.

Δημοσιογράφος απευθυνόμενος προς τον Κουφοντίνα τον ρώτησε: «Ραντεβού σε 60 ημέρες;» και ο τελευταίος απάντησε «ναι», εννοώντας ότι θα κάνει χρήση του δικαιώματός του για αίτημα νέας άδειας σε δύο μήνες. Μάλιστα, βάσει της νομοθεσίας, οι ημέρες που θα δικαιούται θα αυξάνονται με το πέρασμα του χρόνου.

Είχε περάσει για πρώτη φορά την πύλη των φυλακών το μεσημέρι της Παρασκευής, με την έγκριση της άδειας να προκαλεί θύελλα αντιδράσεων τόσο εντός, όσο και εκτός συνόρων.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή