Οι πολιτικοί που φόρεσαν φόρμα και έτρεξαν στον 35ο Μαραθώνιο

Οι πολιτικοί που φόρεσαν φόρμα και έτρεξαν στον 35ο Μαραθώνιο

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάθε χρόνο, στην κλασσική διαδρομή του Μαραθωνίου, δεν είναι λίγοι οι πολιτικοί της χώρας που αφήνουν για λίγο στην άκρη το κοστούμι και την γραβάτα, και φορούν φόρμα και αθλητικά και συμμετέχουν σε ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά δρώμενα της χρονιάς.

Κάποιοι από αυτούς μοιράστηκαν την εμπειρία αλλά και τις επιδόσεις τους στα προσωπικά τους social media με φωτογραφίες και σχόλια για το σημαντικό αθλητικό ραντεβού.

Ένας από τους πρώτους που έσπευσαν να ανεβάσουν τις πρώτες εικόνες από τον Μαραθώνιο ήταν ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος μάλιστα, όπως επισήμανε, έσπασε το προσωπικό του ρεκόρ στα 10.000 μέτρα με χρόνο μικρότερο της μίας ώρας.

 

Ο επικεφαλής του Ποταμιού και υποψήφιος για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς, Σταύρος Θεοδωράκης, μαζί με τους βουλευτές του κόμματος Γιώργο Αμυρά και τον Γιώργο Μαυρωτά, έτρεξαν μαζί και τερμάτισαν μαζί, ανεβάζοντας φωτογραφίες μετά το τέλος της δικής τους διαδρομής.

 

 

Από την πλευρά της κυβέρνησης, η υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, ήταν αυτή με την πιο ενεργή δραστηριότητα στα social media για τον 35ο κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας, όπου έτρεξε μαζί με την ομάδα του υπουργείου αλλά και του ΕΟΤ.

 

Από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, συνεπής στο ραντεβού του με τον αθλητισμό ήταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος τερμάτισε στη διαδρομή των 10 χιλιομέτρων.

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή