Ρέθυμνο: Νέα σύλληψη για την απαγωγή Λεμπιδάκη

Ρέθυμνο: Νέα σύλληψη για την απαγωγή Λεμπιδάκη

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε μια ακόμα σύλληψη για την πολύκροτη υπόθεση της απαγωγής του Μιχάλη Λεμπιδάκη στην Κρήτη προχώρησαν το πρωί της Τρίτης οι αρχές.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί συνέλαβαν στο χωριό Αρμένοι του Ρεθύμνου τον 39χρονο Ε.Σ., σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα του ανακριτή Ηρακλείου που χειρίζεται την υπόθεση. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, αποτύπωμα του 39χρονου είχε βρεθεί στο κρησφύγετο όπου κρατείτο φυλακισμένος ο επιχειρηματίας.

Κατά πληροφορίες, το αποτύπωμα ανιχνεύτηκε σε ταινία που είχαν χρησιμοποιήσει οι απαγωγείς για να κολλήσουν εφημερίδες στα παράθυρα του δωματίου, που εντοπίστηκε αλυσοδεμένος ο 53χρονος.

Προ δεκαημέρου, ο 39χρονος φέρεται πως είχε προσαχθεί από αστυνομικούς της Κρήτης με το πρόσχημα ότι ήταν ύποπτος για κλοπές.

Εκτιμάται ότι ο συλληφθείς εκτελούσε χρέη φύλακα του Λεμπιδάκη, το διάστημα που κρατείτο αιχμάλωτος στη μάντρα με τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων όπου τελικά εντοπίστηκε. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή