Απασφάλισαν οι παλαίμαχοι κατά της «πράσινης» διοίκησης

Απασφάλισαν οι παλαίμαχοι κατά της «πράσινης» διοίκησης

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βαθαίνει το ρήγμα στις σχέσεις της διοίκησης του Παναθηναϊκού με τους παλαίμαχους της ομάδας που έχουν αναλάβει τον ρόλο της εσωτερικής αντιπολίτευσης.

Μετά μια περίοδο μερικών εβδομάδων, κατά την οποία είχε επικρατήσει νηνεμία, οι πρόσφατες δηλώσεις του Μίμη Δομάζου και η ανταπάντηση του Βασίλη Κωνσταντίνου σκάλισαν, προφανώς, τις στάχτες και χθες οι παλαίμαχοι του συλλόγου εξέδωσαν έπειτα από καιρό νέα και πολύ καυστική ανακοίνωση, εξαπολύοντας πάλι επίθεση στη διοίκηση. Το «κατηγορητήριο» είναι περίπου ίδιο με τις προηγούμενες δύο φορές, πάντα σε σκληρή γλώσσα και με πολλές αιχμές. Επίκεντρο της κριτικής είναι η κωλυσιεργία της διοίκησης να παρουσιάσει ένα πλάνο σωτηρίας της ομάδας, η απροθυμία της να ψάξει για επενδυτή, η άρνησή της να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ και η απόφασή της να πωληθούν βασικοί παίκτες της ομάδας, για να καλυφθούν μερικές από τις άμεσες ανάγκες με αντίτιμο την αγωνιστική υποβάθμιση του Παναθηναϊκού. Οι παλαίμαχοι τονίζουν, επίσης, ότι πολύ σύντομα θα παρουσιάσουν λεπτομερώς το δικό τους πλάνο σωτηρίας, που θα απευθύνεται κυρίως σε όσους οπαδούς της ομάδας θέλουν κάτι πιο δραστικό για να τη στηρίξουν.

• Αν και αισθάνεται καλύτερα, ο Κουρμπέλης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και περιμένει να γυμναστεί σε κανονικούς ρυθμούς σήμερα ή αύριο, ώστε να είναι διαθέσιμος στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ατομικό ακολούθησαν και οι Βιγιαφάνες, Κουλιμπαλί, Γιόχανσον, με καλές πιθανότητες να είναι ετοιμοπόλεμοι ώς την Κυριακή, σε αντίθεση με τον Τσάβες, ο οποίος δεν έχει μπει ακόμα στο κανονικό πρόγραμμα και θα προφυλαχθεί.

• Σε στάση αναμονής βρίσκονται οι «πράσινοι» για το θέμα του Λουντ. Δεν υπάρχει ακόμα κάτι επίσημο, αλλά περιμένουν σύντομα ουσιαστικές εξελίξεις και μια ικανοποιητική πρόταση. Επειδή υπάρχει ενδιαφέρον από τουλάχιστον πέντε ομάδες, ο Παναθηναϊκός εκτιμά ότι η τιμή του Φινλανδού διεθνούς μπορεί να πλησιάσει το ένα εκατ. ευρώ κι ας μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή