Απεγκλωβίστηκε γυναίκα με τα τρία της παιδιά στη Σαλαμίνα

Απεγκλωβίστηκε γυναίκα με τα τρία της παιδιά στη Σαλαμίνα

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η κακοκαιρία που πλήττει από το πρωί την Αττική και τη Σαλαμίνα έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα στους δρόμους και σπίτια λόγω εκτεταμένης συσσώρευσης υδάτων.

Νωρίτερα, μία γυναίκα με τα τρία της παιδιά μεταφέρθηκε σε ασφαλές σημείο, από το σπίτι της στην οδό Αγίας Σοφίας στα Σελήνια της Σαλαμίνας, μετά από επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Η μητέρα με τα παιδιά λόγω της μεγάλης συσσώρευσης υδάτων από την πρωινή βροχόπτωση φοβήθηκε και κάλεσε σε βοήθεια. Η πυροσβεστική υπηρεσία έχει δεχθεί μέχρι στιγμής 16 κλήσεις στην περιοχή της Σαλαμίνας για απάντληση υδάτων.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την τροχαία, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη Λεωφόρο Σαλαμίνας, όπου είχε διακοπεί από Ζωοδόχου Πηγής έως Λεωφόρο Φανερωμένης και στα δύο ρεύματα, λόγω συσσώρευσης υδάτων.

Δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των επιβατηγών πλοίων στη γραμμή Πέραμα-Παλούκια

Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων που μεταφέρουν μόνο επιβάτες στη γραμμή Πέραμα-Παλούκια Σαλαμίνας.

Τα δρομολόγια των επιβατηγών οχηματαγωγών στην ίδια γραμμή εκτελούνται κανονικά.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή