«Ο Σχεδιασμός της Μάθησης» στο 9o Συνέδριο Ανοικτής και εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης

«Ο Σχεδιασμός της Μάθησης» στο 9o Συνέδριο Ανοικτής και εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τίτλο «Ο Σχεδιασμός της Μάθησης» διεξάγεται στην Αθήνα από τις 24 έως τις 26 Νοεμβρίου το 9o Διεθνές Συνέδριο της Ανοικτής και εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης.

Το Συνέδριο αυτό σηματοδοτεί έναν επιστημονικό διάλογο για ζητήματα, έννοιες και δραστηριότητες, που αφορούν την καινοτομία και την έρευνα στο πεδίο της ανοικτής και εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και αποτυπώνουν τις τάσεις, που υπάρχουν στο χώρο.

Η πλούσια βιβλιογραφία και οι ερευνητικές αναφορές, που έχουν παραχθεί μέχρι σήμερα, ορίζουν ένα επιστημονικό πεδίο με ξεκάθαρο θεωρητικό πλαίσιο και ευδιάκριτες μορφές που εφαρμόζονται στην πράξη.

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου πραγματοποιείται επίσης ένα αφιέρωμα στα 20 χρόνια του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, καθώς και το 2o Φεστιβάλ Εκπαιδευτικών Ταινιών Μικρού Μήκους.

Οι εργασίες του Συνεδρίου λαμβάνουν χώρα στις νέες εγκαταστάσεις του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, Γραβιάς 4-6, 10678, Αθήνα, δίπλα από την Πλατεία Κάνιγγος. 

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα του συνεδρίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ

/

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή