Σε ποιους σταθμούς του μετρό κατεβαίνουν σήμερα οι μπάρες

Σε ποιους σταθμούς του μετρό κατεβαίνουν σήμερα οι μπάρες

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ξεκινά σήμερα σταδιακό κλείσιμο των πυλών εισόδου – εξόδου των σταθμών του μετρό και του ηλεκτρικού. Πιο συγκεκριμένα, σήμερα, θα «κατέβουν» οι μπάρες στους σταθμούς Αεροδρόμιο, Δουκίσσης Πλακεντίας, Ελαιώνας και Άγιος Αντώνιος. Το νέο σύστημα αναμένεται να είναι πλήρως κλειστό (θα έχουν κλείσει όλες οι πύλες) έως τις 20 Δεκεμβρίου και η πρόσβαση στα Μέσα Μεταφοράς θα γίνεται πλέον μόνο με ηλεκτρονικό εισιτήριο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΟΑΣΑ, μέχρι στιγμής έχουν εκδοθεί πάνω από 320.000 προσωποποιημένες κάρτες απεριορίστων διαδρομών.

Συνεχίζονται τα προβλήματα

Οι πρώτες ημέρες πλήρους λειτουργίας του συστήματος του ηλεκτρονικού εισιτηρίου δεν είναι ρόδινες καθώς αρκετά είναι τα προβλήματα στα οποία δεν έχει ακόμα βρεθεί λύση. Οι ουρές στα εκδοτήρια συνεχίζονται, ενώ η αποσπασματική πληροφόρηση του ΟΑΣΑ κατά την περίοδο προσαρμογής των επιβατών στο νέο σύστημα γέννησε περισσότερες απορίες από όσες έλυσε. Έτσι, παρά το γεγονός ότι η ΣΤΑΣΥ έχει φροντίσει να υπάρχει προσωπικό διαθέσιμο για την εξυπηρέτηση των επιβατών και τις διευκρινήσεις σε τυχών απορίες, δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε όλα τα αιτήματα εξ’ αιτίας του μεγάλου όγκου των ερωτημάτων και του επιβατικού κοινού.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή