The Squeeze#11: A juicy competition

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η ενδέκατη διοργάνωση του πιο… ζουμερού διαγωνισμού, του “The Squeeze#11”!

Το Orange Grove, το διεθνές startup incubator που ξεκίνησε ως πρωτοβουλία της Ολλανδικής Πρεσβείας και έχει γίνει θεσμός, θα δώσει την ευκαιρία σε οχτώ καινοτόμες και δυναμικές startups να παρουσιάζουν τις ιδέες τους σε κριτές και κοινό, ενώ οι δύο τελικοί νικητές θα κερδίσουν τα μεγάλα βραβεία αξίας 15.000€ και 10.000€!

Όπως πάντα, η κριτική επιτροπή θα αποτελείται από τέσσερις εξαιρετικούς καλεσμένους, δύο από το εξωτερικό και δύο από την Ελλάδα, με μεγάλη εμπειρία και διεθνές κύρος στον επενδυτικό και επιχειρηματικό τομέα. Οι νεαροί startuppers θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν τις ερωτήσεις των ειδικών και να πάρουν το πολύτιμο feedback τους, ενώ το κοινό θα παρακολουθήσει τους νεαρούς επιχειρηματίες του Orange Grove να «πιτσάρουν» τα project τους, στη διάρκεια του συναρπαστικού διαγωνισμού.

Ειδικά για την ενδέκατη διοργάνωση, ο παρουσιαστής δεν θα είναι ένας αλλά δύο: η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Σία Κοσιώνη, και ο Ολλανδός επιχειρηματίας Robin Schuil (Μarktplaats.nl, NL)

Τα μέλη της επιτροπής:

-Hella Hueck (Commentator and Researcher for WNL, NL)

-Angelos Angelou (Founder & CEO of International Accelerator, Founder & Principal Executive Officer of Angelou Economics, US)

-Philipp Brinkmann (CEO of Tripsta, DE/GR)

-Marco Veremis (Co-Founder & Executive Chairman of Upstream, GR)

Το “The Squeeze” πραγματοποιείται με τη Δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, ως μέρος της πρωτοβουλίας του για την «Επανεκκίνηση και Ενίσχυση των Νέων».

H εκδήλωση πραγματοποιείται επίσης με την υποστήριξη της Heineken, μεγάλου χορηγού του Orange Grove, καθώς και της L’Artigiano.

Χορηγός επικοινωνίας είναι η εφημερίδα «Καθημερινή» και το τηλεοπτικό κανάλι ΣΚΑΪ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Παρακαλούμε κάντε την εγγραφή σας έγκαιρα στο Eventbrite!

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.orangegrove.eu, ενώ μπορείτε να παρακολουθείτε τα νέα μας σε Facebook, Twitter και Instagram.

“The Squeeze”: Πέμπτη 23 Νοεμβρίου, 18:00 ως 22:00

Orange Grove: Λεωφ. Β. Κωνσταντίνου 7 (απέναντι από Καλλιμάρμαρο)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή