Νέες συλλήψεις για πλιάτσικο στη Δυτική Αττική – ενισχύονται οι αστυνομικές δυνάμεις

Νέες συλλήψεις για πλιάτσικο στη Δυτική Αττική – ενισχύονται οι αστυνομικές δυνάμεις

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα φαινόμενα πλιάτσικού δεν έχουν σταματήσει στις πληγείσες περιοχές της Δ. Αττικής, πέντε ημέρες μετά τις φονικές πλημμύρες, με τις αρχές να προβαίνουν τις τελευταίες ημέρες σε 13 συλλήψεις.

Συγκεκριμένα, 

– Το απόγευμα της Τετάρτης, συνελήφθη 24χρονος Αλβανός, ο οποίος νωρίτερα μαζί με συνεργό του που αναζητείται, είχε εισέλθει στο Ταχυδρομείο Μάνδρας, από σημείο του οποίου ο υαλοπίνακας είχε καταστραφεί από την πλημμύρα.

– Το πρωί της επόμένης, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, τέσσερις ημεδαποί ηλικίας 29, 32, 38 και 41 ετών, οι οποίοι νωρίτερα είχαν μεταβεί στις εγκαταστάσεις εταιρείας στη Μάνδρα και αφαίρεσαν εξοπλισμό (ψυγεία, παλέτες κλπ),

– Το μεσημέρι της Παρασκευής, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., δύο ημεδαποί ηλικίας 27 και 51 ετών, που άρπαξαν αντικείμενα από οικίες στη Νέα Πέραμο, που είχαν υποστεί ζημιές από την πλημμύρα.

Ακολούθησαν το Σάββατο ακόμη έξι συλλήψεις, μεταξύ των οποίων και τριών ανηλίκων. 

Ενίσχυση δυνάμεων

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ενημέρωσε προχώρησε σήμερα στην περαιτέρω ενίσχυση δυνάμεων στην περιοχή της Μάνδρας – Νέας Περάμου, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων.

Συγκεκριμένα σήμερα έχουν διατεθεί συνολικά 249 αστυνομικοί, που στελεχώνουν 3 Ο.Π.Κ.Ε. και 85 εποχούμενες και πεζές περιπολίες που ενισχύονται από 6 Ομάδες ΔΙΑΣ.

Συνολικά από 16 Νοεμβρίου έχουν διατεθεί 1.421 αστυνομικοί με ανάλογο αριθμό μέσων. Επίσης από σήμερα το Γραφείο Ταυτοτήτων του Τμήματος Ασφάλειας Μάνδρας λειτουργεί με αυξημένο προσωπικό.

Επίσης η η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής γδημοσιοπόιησε πως οι πολίτες μπορούν να καλούν στο Αστυνομικό Τμήμα Μάνδρας-Ειδυλλίας στην τηλεφωνική γραμμή 2131521657 και στο Τμήμα Ασφαλείας  Μάνδρας-Ειδυλλίας στην τηλεφωνική γραμμή 2131521592.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή