Πρόεδρος εργαζομένων στο Μετρό: «Τελευταίο όπλο για να ακουστούμε η απεργία»

Πρόεδρος εργαζομένων στο Μετρό: «Τελευταίο όπλο για να ακουστούμε η απεργία»

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για τη «φτώχεια, τα μνημόνια και όλη αυτή την ανέχεια που έχει προωθήσει η κυβέρνηση, είτε τώρα είτε παλαιότερα» απεργούμε, δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος των εργαζομένων του Μετρό, Σπύρος Ρεβύθης, υπενθυμίζοντας παράλληλα ότι οι εργαζόμενοι στο Μετρό αντιδρούν στην επικείμενη ένταξη των εταιρειών αστικών συγκοινωνιών στην Ελληνική Εταιρεία Δημόσιων Συμμετοχών, θυγατρική του λεγόμενου Υπερταμείου, και την ιδιωτικοποίησή του

Ο κ. Ρεβύθης, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό υποστήριξε ότι η 24ωρη απεργία που ταλαιπώρησε χιλιάδες πολίτες. «είναι το τελευταίο όπλο, η τελευταία γραμμή άμυνας για να ακουστεί η φωνή μας ότι διαλύεται το κοινωνικό αγαθό που λέγεται αστικές συγκοινωνίες, μαζί με την υγεία και την παιδεία», λησμονώντας ωστόσο ότι, από την κινητοποίηση αυτή, πολλοί Αθηναίοι δεν μπόρεσαν να πάνε στον προορισμό τους, είτε έφτασαν με μεγάλη καθυστέρηση».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή