Σγουρός για διακοπή Περιφερειακού Συμβουλίου: «Η κ. Ρένα Δούρου βρίσκεται σε πανικό»

Σγουρός για διακοπή Περιφερειακού Συμβουλίου: «Η κ. Ρένα Δούρου βρίσκεται σε πανικό»

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Η Περιφερειάρχης κ. Ρένα Δούρου βρίσκεται σε πανικό και ο πανικός είναι κακός σύμβουλος». Με αυτή τη δήλωση ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός «απάντησε» στην  διακοπή του Περιφερειακού Συμβουλίου στην οποία προχώρησε η Περιφερειακή αρχή χθες.

Το θέμα συζήτησης στο Συμβούλιο ήταν οι πλημμύρες στη Δυτική Αττική που στοίχισαν τη ζωή 21 μέχρι στιγμής, ανθρώπων. Ωστόσο στην αίθουσα βρέθηκαν κάτοικοι της Δυτικής Αττικής οι οποίοι φώναζαν συνθήματα με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί κλίμα μεγάλης έντασης. Λίγο αργότερα ο ο προέδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Θ. Σχινάς αποφάσισε τη διακοπή της διαδικασίας αμέσως μετά την εισήγηση του αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής, Γιάννη Βασιλείου, ενώ η παραβρισκόμενη στο χώρο Ρένα Δούρου επίσης αποχώρησε.

«Πρωτοφανή και απαράδεκτη ενέργεια» χαρακτήρισε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γιάννης Σγουρός τη διακοπή της συνεδρίασης.

«Η διοίκηση της Περιφέρειας, όπως είναι εξαφανισμένη τρία χρόνια τώρα από τα προβλήματα της Αττικής, έτσι και σήμερα επέλεξε να αποδράσει από τις ευθύνες της με τη διακοπή της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου. Επέλεξε να τραπεί σε άτακτη φυγή αντί του διαλόγου και των καθαρών εξηγήσεων απέναντι στους πολίτες της Δυτικής Αττικής και στο Σώμα του Περιφερειακού Συμβουλίου» τόνισε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή