Συνελήφθησαν δύο άτομα που κατηγορούνται για απόπειρα δολοφονίας

Συνελήφθησαν δύο άτομα που κατηγορούνται για απόπειρα δολοφονίας

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενας άνδρας, 50 ετών και μια γυναίκα, 46, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας, συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες στα Σπάτα, μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν και άνδρες της ΕΚΑΜ.

Ο 50χρονος ήταν δραπέτης των φυλακών Αλικαρνασσού, οπου εξέτιε ποινή φυλάκισης για υπόθεση ναρκωτικών και καταζητείτο από τον Μάρτιο του 2015 καθώς είχε πάρει άδεια και δεν επέστρεψε.

Πρόκειται για τον Αντώνη Καραμολέγκο, ο οποίος είχε σκοτώσει δύο αστυνομικούς το 1990, όταν αυτοί του έκαναν νόημα να σταματήσει έξω από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Στις 28 Μαρτίου του 2016, ο Καραμολέγκος μαζί με την 46χρονη είχε πυροβολήσει εναντίον άνδρα, υπόθεση για την οποία εκδόθηκε και το ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας. 

Σημειώνεται ότι άδεια από τις φυλακές ο 50χρονος είχε πάρει και το 2011, την οποία είχε παραβιάσει, αλλά τότε εντοπίστηκε γρήγορα και συνελήφθη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο σπίτι βρέθηκε ένα πιστόλι καθώς επίσης κυνηγετικά όπλα και πολλά φυσίγγια. Ακόμα βρέθηκαν στην αυλή κλεμμένα οχήματα.

Για την υπόθεση σχηματίζεται δικογραφία και ο 50χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή