Ανέλαβε τα καθήκοντά του ο νέος πρύτανης του Πολυτεχνείου Κρήτης, Ευ. Διαμαντόπουλος

Ανέλαβε τα καθήκοντά του ο νέος πρύτανης του Πολυτεχνείου Κρήτης, Ευ. Διαμαντόπουλος

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο καθηγητής Ευάγγελος Διαμαντόπουλος είναι από σήμερα και τυπικά νέος πρύτανης του Πολυτεχνείου Κρήτης. Το μεσημέρι, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στην Πολυτεχνειούπολη, στα Κουνουπιδιανά Χανίων, ο κ. Διαμαντόπουλος παρέλαβε τα ινία του Ιδρύματος από τον μέχρι χθες πρύτανη, καθηγητή Βασίλη Διγαλάκη.

«Βασική επιδίωξη της νέας πρυτανικής Αρχής είναι να συνεχίσει το έργο της προηγούμενης, το οποίο ήταν έντονα αναπτυξιακό, να ολοκληρώσει και να προωθήσει την έρευνα και την καινοτομία. Θα προωθήσουμε τις ιδέες των φοιτητών και των συναδέλφων μας» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο κ. Διαμαντόπουλος κατά την διάρκεια της τελετής παράδοσης-παραλαβής.

Από την πλευρά του, ο απερχόμενος πρύτανης του Πολυτεχνείου δήλωσε: «Παραδίδουμε ένα εξωστρεφές Πολυτεχνείο σε καλή λειτουργική κατάσταση, ένα από τα καλύτερα εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας, με μεγάλη αναπτυξιακή πορεία».

Η θητεία της νέας πρυτανικής Αρχής είναι τετραετής.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή