Με κινητοποιήσεις και «δύσκολες καταστάσεις» προειδοποιεί η ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ

Με κινητοποιήσεις και «δύσκολες καταστάσεις» προειδοποιεί η ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με «δυναμικές κινητοποιήσεις» προειδοποιούν οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ απαντώντας στην συμφωνία κυβέρνησης και θεσμών για  πώληση του 40% των λιγνιτικών μονάδων της Επιχείρησης.

Σε δηλώσεις του στον Σκάι ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ Γιώργος Αδαμίδης ανέφερε ότι οι εργαζόμενοι θα βγάλουν τις μονάδες ηλεκτροπαραγωγής εκτός συστήματος, εκτιμώντας ότι η κυβέρνηση θα βρεθεί αντιμέτωπη με «δύσκολες καταστάσεις».

Ο κ. Αδαμίδης πρόθεσε: «Δεν ξέρω αν θα υπάρξει black-out. Είναι βέβαιο ότι η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ μαζί με τα Σωματεία-Μέλη και τις τοπικές κοινωνίες θα απεργήσουν. Εάν οι κοινωνίες δεν το αποδεχτούν, βεβαίως και εμείς δεν θα πάμε κόντρα σε αυτό που θέλει η κοινωνία».

Νωρίτερα σε άλλη δημόσια τοποθέτησή του στο ραδιόφωνο (Θέμα), ισχυρίστηκε ότι η ιδιωτικοποίηση θα επιφέρει αυξήσεις στα τιμολόγια του ρεύματος, ενώ γνωστοποίησε ότι η ΓΕΝΟΠ προγραμματίζει δύο συλλαλητήρια, στις 4 και 6 Δεκεμβρίου, σε Φλώρινα και Μεγαλόπολη αντίστοιχα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή