Μια εορταγορά για τους τετράποδους φίλους μας στο Θησείο

Μια εορταγορά για τους τετράποδους φίλους μας στο Θησείο

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι εθελοντές του Σωματείου Περίθαλψης & Προστασίας Αδέσποτων Ζώων «Stray.Gr» μας προσκαλούν στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar που θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 10.00-20.00, στο Thission Lofts, Πειραιώς 123, Αθήνα, απέναντι από την Τεχνόπολη στο Γκάζι (στάση Μετρό Κεραμεικός). Σκοπός είναι η οικονομική ενίσχυση του Σωματείου, ώστε να συνεχίσει να βοηθά αποτελεσματικά τα αδέσποτα ζώα και τη συμβίωση των ανθρώπων και των ζώων της πόλης.

Πάρτε το σκυλάκι σας (ή μια υπερβαλλόντως κοινωνική γάτα, όλα τα τετράποδα είναι καλοδεχούμενα) και επισκεφθείτε την αγορά για να πάρετε χειροποίητα γούρια, ημερολόγια, κοσμήματα με γάτες – σκύλους – κόκαλα – ψαροκόκαλα – πατούσες και τα πιο κλασικά κοσμήματα που δεν είναι μόνο για ζωόφιλους. Επίσης, θα έχει είδη για τα ζωάκια. Από κοντά όλα τα υπέροχα προϊόντα του Stray.Gr, t-shirts για μικρούς και μεγάλους, κούπες, ποδιές μαγειρικής, ομπρέλες και τσάντες κ.ά. Θα υπάρχει επίσης και εκλεκτός μπουφές για σκυλογατοκουβέντες με πολλές λιχουδιές.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή