Νεκρός στο αυτοκίνητό του μέσα στη θάλασσα βρέθηκε νεαρός που αναζητούνταν στη Ρόδο

Νεκρός στο αυτοκίνητό του μέσα στη θάλασσα βρέθηκε νεαρός που αναζητούνταν στη Ρόδο

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νεκρός βρέθηκε ο 20χρονος νεαρός που αναζητούνταν από την Τρίτη στη Ρόδο. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε βρέθηκε στο βυθό της θάλασσας με τον ίδιο να βρίσκεται ακόμα στη θέση του οδηγού.

Νωρίς το πρωί εντοπίστηκε ένα αυτοκίνητο στο βυθό της θάλασσας, λίγα μέτρα μακριά από την αποβάθρα του λιμανιού της Καμείρου Σκάλας. Το αυτοκίνητο ανασύρθηκε από τις αρχές και διαπιστώθηκε ότι στη θέση του οδηγού, βρισκόταν ο άτυχος νεαρός. Μέχρι στιγμής, άγνωστα παραμένουν τα αίτια της τραγωδίας που έχει πάρει μεγάλη έκταση στην τοπική κοινωνία.

Όπως αναφέρει ιστοσελίδα της τοπικής εφημερίδας, Rodiaki, ο 20χρονος αγνοούνταν από τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν έφυγε από το σπίτι όπου διέμενε στην Ιαλυσό  με το αυτοκίνητό του. Όταν η οικογένειά του είδε ότι πέρασαν αρκετές ώρες χωρίς να επιστρέψει, ανησύχησε και ειδοποίησε αμέσως τις αρμόδιες αρχές με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν οι έρευνες.

Σε αυτές συμμετείχαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, βατραχάνθρωποι του λιμενικού σώματος, καθώς επίσης και δεκάδες εθελοντές. Τελικά το αυτοκίνητο στον βυθό του λιμανιού της Καμείρου σκάλας εντόπισε ιδιώτης δύτης που συμμετείχε με τον πατέρα του παιδιού στις αναζητήσεις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή