Ηράκλειο: Άνδρας επιχείρησε να κάψει αστυνομικούς και να αυτοπυρποληθεί

Ηράκλειο: Άνδρας επιχείρησε να κάψει αστυνομικούς και να αυτοπυρποληθεί

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κινδύνεψαν αστυνομικοί που υπηρετούν στο Β΄ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου, στην περιοχή του Αγίου Μύρωνα, όταν ένας άνδρας 50 ετών, εισέβαλε στο κτίριο και τους περιέλουσε με βενζίνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, χθες, ο άνδρας, κρατώντας ένα  δοχείο με βενζίνη, εισέβαλε στο αστυνομικό τμήμα, πέταξε βενζίνη προς τους αστυνομικούς και τον χώρο και στη συνέχεια έριξε επάνω του το εύφλεκτο υγρό. Ο άνδρας ήταν σε έξαλλη κατάσταση και απειλούσε να βάλει φωτιά, ενώ οι αστυνομικοί, αρχικά προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν και στη συνέχεια κατάφεραν να του αποσπάσουν τον αναπτήρα. Ο 50χρονος ξέφυγε από τους αστυνομικούς, οι οποίοι όμως έπειτα από έρευνα τον εντόπισαν στην Αγία Βαρβάρα Ηρακλείου και τον συνέλαβαν.

Με εντολή του εισαγγελέα, ο άνδρας νοσηλεύεται, από χθες, στην Ψυχιατρική Κλινική, αφού διαπιστώθηκε ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικό πρόβλημα, για το οποίο όμως είχε σταματήσει την φαρμακευτική αγωγή που λάμβανε.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή