Καταδικάζει η ΕΣΗΕΜΘ την έφοδο κουκουλοφόρων στο ΤV 100

Καταδικάζει η ΕΣΗΕΜΘ την έφοδο κουκουλοφόρων στο ΤV 100

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Καταδρομική έφοδο στην είσοδο του κτιρίου όπου στεγάζονται τα δημοτικά μέσα ενημέρωσης του δήμου Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε το απόγευμα ομάδα κουκουλοφόρων.

Περίπου 20 νεαροί, κρατώντας πέτρες και λοστούς, έσπασαν τζάμια πέταξαν μπογιές και προκάλεσαν καταστροφές σε αυτοκίνητα της δημοτικής επιχείρηση  Θεσσαλονίκης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες τραυμάτισαν και έναν  εργαζόμενο που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Πέταξαν μάλιστα φέιγ βολάν, τα οποία έγραφαν «για κάθε δελτίο των 8 ένα σπασμένο τηλεοπτικό σταθμό» και «νίκη στον αγώνα των κρατουμένων ενάντια στο νέο σωφρονιστικό κώδικα».

Σε ανακοίνωσή του το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΜΘ καταδικάζει την επίθεση κουκουλοφόρων των στις εγκαταστάσεις των TV100 και FM100, αναφέροντας: «Τέτοιες επιθέσεις στρέφονται ευθέως κατά της ελευθερίας του Τύπου, ενώ η χρήση ωμής βίας από άτομα που διαλέγουν την προστασία της ανωνυμίας για να παραστήσουν τους αυτόκλητους υπερασπιστές δικαιωμάτων, είναι μακριά από κάθε αντίληψη για την έννοια της δημοκρατίας»

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή