Οι μαθητές της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης δίπλα στο Χαμόγελο του Παιδιού

Οι μαθητές της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης δίπλα στο Χαμόγελο του Παιδιού

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα και τη Νέα Χρονιά, η μαθητική κοινότητα Γυμνασίου της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης, με πρωτοβουλία του 15μελούς Μαθητικού Συμβουλίου και με τη συμβολή των μαθητών στο σύνολό τους, έδρασε κοινωνικά έχοντας στο επίκεντρο της συνείδησης και της καρδιάς τον συνάνθρωπο που χρειάζεται υποστήριξη και μέριμνα.

Φέτος, οι μαθητές του σχολείου μας στάθηκαν δίπλα στο Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Πιο συγκεκριμένα, δώρισαν στο Σπίτι του Χαμόγελου του Παιδιού στο Μοσχάτο, έναν καταψύκτη και έναν εντοιχισμένο ηλεκτρικό φούρνο, προκειμένου να καλυφθούν βασικές καθημερινές ανάγκες των παιδιών που φιλοξενούνται εκεί.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης που πραγματοποιήθηκε, οι μαθητές ενημερώθηκαν από τους Κοινωνικούς Λειτουργούς για το καθημερινό πρόγραμμα των 25 παιδιών που φιλοξενούνται στη δομή και είχαν την ευκαιρία να περάσουν ώρες παιχνιδιού με τα παιδιά που διαμένουν εκεί.

Η συγκεκριμένη κοινωνική δράση αποτέλεσε μια σπουδαία εμπειρία ζωής για τους μαθητές της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης, οι οποίοι συντέλεσαν να παραμείνει «ζεστό» και φωτεινό το χαμόγελο στα χείλη των παιδιών!

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή