Καταδικάζει την επίθεση στο Εφετείο η Ενωση Αστυνομικών: «Να μπει τέλος στην εσωτερική τρομοκρατία»

Καταδικάζει την επίθεση στο Εφετείο η Ενωση Αστυνομικών: «Να μπει τέλος στην εσωτερική τρομοκρατία»

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον αποτροπιασμό της εξέφρασε η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνων για την χθεσινή επίθεση βόμβας στο Εφετείο Αθηνών. 

«Η Ένωσή μας συντασσόμενη πλήρως με τη χθεσινή ανακοίνωση των Ομοσπονδιών εκφράζει την αποδοκιμασία και τον αποτροπιασμό για το τρομοκρατικό χτύπημα στο Εφετείο Αθηνών», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην επίσημη ανακοίνωση.

«Το χτύπημα αυτό είναι κατά της δικαιοσύνης του κράτους δικαίου αλλά και εναντίον των συναδέλφων μας που εκτελούσαν υπηρεσία στο σημείο», σημειώνει η Ενωση ενώ τονίζει ότι «για ακόμα μία φορά βέβαια μακαρίζουμε τη τύχη μας που δεν θρηνήσαμε θύματα».

Στο πλαίσιο αυτό, εκπρόσωποι της Ενωσης διερωτώνται «ως πότε» θα σημειώνοται τέτοιου είδους επιθέσεις χωρίς θύματα, καλώντας «όλες οι πολιτικές δυνάμεις έχουν υποχρέωση να στηρίξουν τους θεσμούς (δικαιοσύνη και αστυνομία), ώστε να μπει ένα τέλος στη δράση της εσωτερικής τρομοκρατίας και κάποιων οργανωμένων ακραίων μειοψηφιών». .

«Δεν μπορούν να φοβίσουν κανέναν!», καταλήγει η ανακοίνωση που υπογράφουν ο Πρόεδρος της Ενωσης, Δημοσθένης Πάκος και ο γ.γ. Νικόλαος Ρήγας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή