Με βροχές στα δυτικά η δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων – Αίθριος ο καιρός στην Αττική

Με βροχές στα δυτικά η δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων – Αίθριος ο καιρός στην Αττική

2' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τοπικές βροχές αναμένονται την Τρίτη από το απόγευμα στα δυτικά και το βράδυ στο ανατολικό Αιγαίο. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και πρόσκαιρα το βράδυ στο βόρειο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στην Μακεδονία και την Θράκη ο καιρός παρουσιάζεται γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις κυρίως στα ανατολικά. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και από το απόγευμα στα ανατολικά νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, την δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα αυξηθούν και από αργά το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές, με πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στο βόρειο Ιόνιο το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 βαθμιαία στο Ιόνιο νότιοι νοτιοδυτικοί τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4, στα ανατολικά και τα νότια δυτικοί νοτιοδυτικοί τοπικά έως 5 μποφόρ. Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα αυξηθούν με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών κυρίως το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 βαθμιαία στις Κυκλάδες τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός αρχικά θα είναι γενικά αίθριος. Βαθμιαία θα αναπτυχθούν νεφώσεις και από το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 4 βαθμιαία στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου 4 με 5 και το βράδυ τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή