Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΕΘΑ σε Μονάδες – Σχηματισμούς των Ενόπλων Δυνάμεων

Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΕΘΑ σε Μονάδες – Σχηματισμούς των Ενόπλων Δυνάμεων

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, ενόψει του νέου έτους Μονάδες και Σχηματισμούς των Ενόπλων Δυνάμεων.

Συγεκκριμένα, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ επισκέφθηκε:

– Την Φρεγάτα «’ΕΛΛΗ», η οποία εκτελεί φυλακή σκοπούντος, εν πλω στην περιοχή των Κυκλάδων, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΝ, Αντιναύαρχο Νικόλαο Τσούνη ΠΝ.

– Επιτηρητικά Φυλάκια Στρατού Ξηράς στον Άγιο Ευστράτιο και στο ν. Έβρου καθώς και τη XVI Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού στο Διδυμότειχο (όπου συναντήθηκε και με προσωπικό της 50ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας και της 1ης Μοίρας Σταθμού Ελέγχου και Προειδοποίησης), συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΣ, Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή.

Τέλος, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ συναντήθηκε με στελέχη των ανωτέρω Μονάδων και Σχηματισμών, συνομίλησε και αντάλλαξε ευχές μαζί τους. Την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, θα επισκεφθεί μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων στο ν. Έβρου και σε νήσους του ανατολικού Αιγαίου.

Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΕΘΑ σε Μονάδες – Σχηματισμούς των Ενόπλων Δυνάμεων-1

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή