Αποκαταστάθηκαν τα προβλήματα στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια της Κέρκυρας

Αποκαταστάθηκαν τα προβλήματα στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια της Κέρκυρας

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κανονικά διεξάγονται πλέον, όλα τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από και προς την Κέρκυρα, μετά το απαγορευτικό απόπλου, που δόθηκε το πρωί από τα Λιμεναρχεία Κέρκυρας και Ηγουμενίτσας, λόγω των ισχυρών ανέμων (έως και 8 μποφόρ), που έπνεαν στην περιοχή του Ιονίου.

Οι ακτοπλοϊκές γραμμές θα παραμείνουν σε λειτουργία για όλα τα πλοία ανοιχτού και κλειστού τύπου, ανάλογα με την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων που για την ώρα παρουσιάζουν ύφεση.

Κλειστές παραμένουν οι πορθμειακές γραμμές Κυλλήνη-Ζάκυνθος και Κυλλήνη-Κεφαλονιά Κλειστή είναι επίσης η γραμμή στη βόρεια Ελλάδα Καβάλα-Πρίνος Θάσου. Από τον Πειραιά τα δρομολόγια των υδροπτέρυγων για τον Αργοσαρωνικό, αλλά και των πλοίων στη γραμμή Πέραμα-Παλούκια Σαλαμίνας, γίνονται κατά την κρίση του πλοιάρχου.

Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν σήμερα καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές και τροποποιήσεις δρομολογίων, λόγω κακών καιρικών συνθηκών σε ορισμένες περιοχές.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή