Εξιχνιάστηκε ανθρωποκτονία 30χρονου στην πλατεία Αττικής

Εξιχνιάστηκε ανθρωποκτονία 30χρονου στην πλατεία Αττικής

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία 30χρονου Αφγανού, η οποία διαπράχθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2016 στην περιοχή της πλατείας Αττικής.

Το θύμα είχε εντοπιστεί στη συμβολή των οδών Αγορακρίτου και Αδμήτου, με τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι. Δράστες, σύμφωνα με την αστυνομία, είναι τρείς υπήκοοι Αλβανίας, δύο 27χρονοι ένας 29χρονος.

Ο ένας 27χρονος συνελήφθη στο Περιστέρι, ο συνομήλικός του είναι ήδη έγκλειστος σε φυλακή, ενώ ο 29χρονος διαφεύγει εκτός Ελλάδας και αναζητείται.

Το χρονικό

Στις 11 Δεκεμβρίου 2016 το θύμα διασκέδαζε σε νυχτερινό κέντρο της περιοχής και ενώ ήταν σε κατάσταση μέθης διαπληκτίστηκε με τον 29χρονο.

Λίγο αργότερα, το θύμα μαζί με την παρέα του, αποχώρησαν από το κατάστημα και κατευθύνθηκαν προς το αυτοκίνητό τους. Τη στιγμή της επιβίβασής του στο Ι.Χ οι δράστες του επιτέθηκαν και στη συνέχεια ο 29χρονος τον πυροβόλησε στο κεφάλι, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή