Ο Αρτέμης Σώρρας καλεί τους οπαδούς του να πληρώσουν τα χρέη τους

Ο Αρτέμης Σώρρας καλεί τους οπαδούς του να πληρώσουν τα χρέη τους

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάλεσμα στους οπαδούς του να πληρώσουν τα χρέη τους σε δημόσιους οργανισμούς και τράπεζες με χρήματα, απευθύνει ο καταζητούμενος από τον περασμένο Μάρτιο, Αρτέμης Σώρρας, σε νέο ηχητικό του μήνυμα.

Συγκεκριμένα, ο Αρτέμης Σώρρας απευθυνόμενος στα μέλη της «Ελλήνων Συνέλευσις» αναφέρει ότι αν δεν δώσουν χρήματα, δεν πρόκειται να σταματήσει κανένας πλειστηριασμός.Υπενθυμίζεται ότι στο παρελθόν ο Σώρρας καλούσε τους υποστηρικτές του να πληρώνουν τα χρέη με τα περιβόητα «ομόλογα» στο όνομά του.

«Ο τρόπος για να μπεις σε μια νομική διαδικασία και να γλιτώσεις το σπίτι σου, να γλιτώσεις τη ζωή σου και να πας απέναντι σε ένα τεράστιο κτήνος καθεστωτικό, να το λιώσεις, είναι μόνο να αποπληρώσεις με χρήματα», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Όπως λέει, τα μέλη της Ελλήνων Συνέλευσις θα πρέπει να ξεχρεώσουν γιατί η… απελευθέρωση όλων και του ιδίου φυσικά, κρέμονται από αυτή τη διευθέτηση των οφειλών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή