Εισβολή μελών του Ρουβίκωνα σε συμβολαιογραφείο στα Εξάρχεια

Εισβολή μελών του Ρουβίκωνα σε συμβολαιογραφείο στα Εξάρχεια

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Φθορές σε ηλεκτρονικές συσκευές και ηλεκτρονικούς υπολογιστές προκάλεσαν μέλη του Ρουβίκωνα σε συμβολαιογραφείο, στα Εξάρχεια.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το indymedia, στις 10:05, μέλη της αναρχικής ομάδας του Ρουβίωκνα εισέβαλαν σε συμβολαιογραφείο όπου προκάλεσαν φθορές σε ηλεκτρικές συσκευές, υπολογιστές και εκτυπωτές, τα οποία περιέλουσαν με αλατόνερο.

«Σε μια χώρα με 20.000 άστεγους και 400.000 άδεια σπίτια, οι ντόπιοι κρατικοί μηχανισμοί, υπό τις εντολές τις Ε.Ε επιχειρούν μια λυσσαλέα αναβάθμιση αυτών των δύο αριθμών προκειμένου να καλυφθούν οι όροι που θέτει το ΔΝΤ. Εμείς το κάνουμε ξεκάθαρο όσο ποτέ: Είναι βαθιά γελασμένοι όσοι θεωρούν πως θα τους επιτρέψουμε να επιβάλλουν τις δικές του οικονομικές ανάγκες πάνω από τη δική μας ανάγκη για στέγη και ζωή», αναφέρουν χαρακτηριστικά σε κείμενο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου και συνέχισαν:

«Επιλέξαμε να καταστρέψουμε τους υπολογιστές, τους εκτυπωτές και άλλες ηλεκτρικές συσκευές στο γραφείο της, με αλατόνερο, τόσο για πολιτικούς όσο και για επιχειρησιακούς λόγους».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή